Alltid lave priser

Skriverproblemer? Få teknisk hjelp til din skriver!

Teknisk hjelp

Kjære kunde,
Takk fordi du valgte oss. Vi legger stor vekt på å oppfylle dine behov, slik at du får en trygg og god opplevelse som kunde hos INKPRO. Bruk denne veiledningen dersom du får spørsmål til produktet.
Vi følgende brandspesifikke undersider til den tekniske hjelp:


Blekkpatron

Kontrollér at all beskyttelse og emballasje er fjernet fra patronen og at patronen er korrekt satt i.

Renseprogram

Bruk skriverens renseprogram før du installerer blekkpatronen i skriveren. Dette er en god ide å gjøre jevnlig, da blekkpatronens dyser kan tørke ut.

Sperring

Noen skrivere kan være programmert til å sperre for utskrifter ved bruk av en kompatibel blekkpatron. Skjer dette så prøv en eller flere av følgende muligheter:

 1. Skriv ut likevel og/eller slå av og på skriveren, både med og uten blekkpatroner i skriveren.
 2. Trykk og hold «reset» / «OK» / «print» / «enter»-knappen nede i 3-5 sekunder og skriv ut igjen. 
 3. Kjør et renseprogram. Se under skriverinnstillinger på PCen.
 4. På baksiden av noen blekkpatroner sitter det en liten chip som skriveren bruker til å registrere patronen med. Tørk eventuelt av denne med en tørr klut eller papir for å fjerne urenheter.
 5. Kjør et kalibreringsprogram og/eller juster blekkpatron-program via din PC.
 6. Sett eventuelt den gamle patronen i skriveren, skriv ut en side, og sett så den kompatible patronen i skriveren igjen.

Blekknivå

Noen skrivere vil ikke klare å vise korrekt mengde blekk ved bruk av kompatible patroner. Noen skrivere vil vise feil blekknivå. Skift derfor først ut patronen når utskriftskvaliteten ikke lengre lever opp til det forventede.


Lasertoner

Kontroller at forseglingen og/eller strimmelen i enden av tonerkassetten er fjernet og at tonerkassetten er satt korrekt i.

Sperring

Noen skrivere kan være programmert til å sperre for utskrifter ved bruk av en kompatibel tonerkassett. Skjer dette så prøv en eller flere av følgende muligheter:

 1. Skriv ut likevel og/eller slå av og på skriveren, både med og uten tonerkassetten i skriveren.
 2. Trykk og hold «reset» / «OK» / «print» / «enter»-knappen nede i 3-5 sekunder og skriv ut igjen. 
 3. Kjør et renseprogram. Se under skriverinnstillinger på PCen.
 4. På baksiden av noen tonerkassetter sitter det en liten chip som skriveren bruker til å registrere toneren med. Tørk eventuelt av denne med en tørr klut eller papir for å fjerne urenheter.
 5. Kjør et kalibreringsprogram og/eller juster toner-program via din PC.
 6. Sett eventuelt inn den gamle toneren i skriveren, skriv ut en side, og sett så den kompatible tonerkassetten i skriveren igjen.

Tonernivå

Noen skrivere vil ikke klare å vise korrekt mengde toner ved bruk av kompatible tonerkassetter. Noen skrivere vil vise feil tonernivå. Skift derfor først ut toneren når utskriftskvaliteten ikke lengre lever opp til det forventede.