Alltid lave priser

Personvern

Kundedata

INKPRO er ansvarlig for håndtering av alle data som samles inn ved bruk av www.inkpro.no

 

INKPRO behandler alle kundeopplysninger/-data fortrolig. Når vi registrerer personopplysninger som navn, adresse, tlf. nr., epostadresse og org.nr. gjennom websiden vår, sikrer vi at det alltid skjer med ditt uttrykkelige samtykke, slik at du skal vite hvilke opplysninger som registreres, og hvorfor.

 

Alle kundeopplysninger som blir innsamlet av Inkpro Norge, videreformidles til Inkpro A/S i Danmark, med henblikk på behandling og avsendelse av ordren. Inkpro Norge har, som dataansvarlig for kundedata, inngått en databehandleravtale med Inkpro A/S.

For å lese Inkpro A/S sin persondatapolitikk, klikk her.


Opplysningsplikt

Som kunde hos INKPRO kan du alltid få tilsendt en kopi av din ordrebekreftelse ved henvendelse til vår kundeservice på kundeservice@inkpro.no.


Logg

INKPRO logger trafikken på websiden vår med det formål å forbedre brukervennligheten, f.eks. ved å trekke diverse statistikker.


Behandling av betalingsopplysninger

Alle kortbetalinger skjer via Inkpros betalingspartner Wannafind (PCI-sertifiserte av Fort Consult) som oppfyller informasjonssikkerhetsstandard PCI-DSS for håndtering av kortinformasjon.

Dessuten beskyttes all informasjon som går mellom kunden og Inkpro, samt Inkpro og betalingspartneren Wannafind, av TSL (tidligere kalt SSL). TSL, som står for Transport Layer Security, bukes ved sikker HTTPS, Hyper Text Transfer Protocol Secure, for å kryptere data som sendes mellom kunden og virksomheten.


Informasjonskapsler/Cookies

Når du besøker websidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet (PC, mobiltelefon eller nettbrett) gjennom nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke produkter du har sett på. Slike lokalt lagrede data kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på websiden til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk enklere og bedre tilrettelagt for deg.

Den vanligste typen lokal lagring av data er informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på din enhet. Disse filene gjør at vi kan kjenne igjen nettleseren din. Informasjonskapsler inneholder altså ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

I innstillingene til nettleseren finner du som regel en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, som lar deg slette uønskede informasjonskapsler, angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. En veiledning til hvordan dette kan gjøres i de vanligste nettleserne finnes her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.


Oppbevaring av registrerte opplysninger

Personopplysninger registreres hos INKPRO og oppbevares i 5 år (i henhold til bokføringsloven). Etter dette slettes eller anonymiseres opplysningene. Registrerte opplysninger utleveres ikke til tredjepart. Du kan alltid be om innsyn i egne personopplysninger og kreve disse rettet eller slettet, ved å kontakte vår kundeservice på epost: kundeservice@inkpro.no eller tlf: 21 93 95 34. Du kan også redigere i de registrerte personopplysningene når du er logget inn på din profil, under menypunktet "Mine opplysninger". Personopplysninger knyttet til salg eller avtaler du har med oss, lagres til avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Lagring og personopplysningsbehandling skjer innenfor EU/EØS-området. Personopplysninger overføres ikke kryptert og lagres heller ikke kryptert.

Lov om bokføring

Personopplysningsloven


Varemerker

INKPRO er et registrert varemerke. Andre produkt- og firmanavn på websiden vår kan være registrerte varemerker og beskyttede firmanavn. Disse brukes kun for identifisering av produkter.


Kopiering/nedlasting

Kopiering eller nedlasting av bilder og tekstmateriale fra websiden er ikke tillatt.