Alltid lave priser

Spar penger og ta vare på miljøet

UTEN å gå på kompromiss

med kvaliteten

Se spørsmål og svar

KLIKK HER

Miljøtoner og -blekkpatroner

Hos INKPRO interesserer vi oss for miljøet og vi tar vårt miljøansvar seriøst. Derfor har vi innført et nytt bæredyktig og miljøbevisst gjenbruks-program av tonere og blekkpatroner med KODAKs Remanufactured Toner & Ink Cartridges i produktporteføljen vår.

KODAK miljøtoner program er basert på originale tonerkassetter og blekkpatroner fra de store skrivermerkene som f.eks. HP, Canon, Brother, Epson og Samsung. De originale kassettene gjenbrukes, og er derfor mindre skadelige for miljøet, da det bl.a. ikke skal produseres en ny plastikkassett til blekk- og toner-innhold.

Les mere om KODAKs miljøtoner-program Klikk HER

KODAK Miljøtoner fra InkPro er sertifisert i flg. ISO 14001:2015 standard

Miljøblekk

Miljøtoner

Om KODAKs miljø-program

KODAKs miljø-program er en moderne og bæredyktig måte å håndtere brukte tonerkassetter og blekkpatroner på, hvor du hjelper med å redusere miljøbelastningen. En del av miljøprint-programmet består i at kundene våre sender de originale og gjenbrukte blekkpatronene i retur til INKPRO for å bli gjenbrukt. Det skjer i de portofrie returkonvoluttene som vi vedlegger når du kjøper miljø-blekkpatronene hos INKPRO. Det er 3 års KODAK produkt-garanti på tonerkassettene og 2 år på blekkpatronene i KODAKs miljøprint-serie. Garantien på printeren din gjelder selvfølgelig fremdeles når du bruker KODAKs miljøprint produkter.

KODAKs miljøvennlige blekkpatroner og tonere ligger prismessig mellom de originale produktene og de andre erstatter-produktene vi selger. KODAKs miljøprint-serie er produsert under ISO 14001:2015 "Environmental management systems"-sertifiserte forhold. i tillegg er også eskene til KODAKs miljøprodukter bæredyktige og fremstilt av FSC-sertifisert materiale. Les mere om FSC.org her.

 

Kvaliteten på KODAKs miljø-produkter

KODAKs gjenbrukte tonerkassetter er testet og godkjent for å sikre at utskriftskvaliteten og antall sider som kan skrives ut er som det tilsvarende originale produktet. De gjenbrukte tonerkassettene gir deg et pålitelig og miljøvennlig alternativ som reduserer driftsomkostningene for skriveren din.

Produksjonen foregår i England under høye kvalitetsstandarder for å sikre konsistente utskrifter av bilder. Det inkluderer også utførlige test av den elektroniske chippen, som sikrer 100% skriver-gjenkjennelse. Ved å bruke gjenbrukte blekkpatroner og tonerkassetter fra KODAKs miljø-program, er du med på å beskytte miljøet, og bidrar til en mere bæredyktig produksjon av forbruksvarer til skrivere.

 

KODAKs historie

KODAK har en historie med produksjon av kvalitetsprodukter som går tilbake til slutten av 1800-tallet, når det første KODAK-kameraet ble oppfunnet. I dag er KODAK et av de mest gjenkjente brand i hele verden. KODAK produserer i dag alt fra fotopapir til industriell digital printteknologi.