Alltid lave priser

Spørsmål til KODAK miljø-produkter

Her kan du finne svar på de oftest stilte spørsmålene vedr. KODAK miljø-program. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss.

Med vennlig hilsen
Kundeservice
Inkpro A/S


Spørsmål: Hva går InkPros KODAK miljøtoner-program ut på?

Svar: KODAKs miljø-program for tonere og blekkpatroner er en moderne og bæredyktig måte å håndtere brukte tonerkassetter og blekkpatroner på, og som hjelper med å redusere miljøbelastningen.

En del av miljøutskrifts-programmet består i at kundene våre sender originale og gjenbrukte blekkpatroner i retur for å bli gjenbrukt. Dette skjer i portofri returkonvolutter, som vi vedlegger når du kjøper utvalgte blekkpatroner og tonere hos INKPRO.


Spørsmål: Er der garanti på InkPros KODAK miljø-blekkpatroner og -tonerkassetter?

Svar: Ja, der er 3 års garanti på KODAK miljø-tonere og 2 år på KODAK miljø-blekkpatroner. Printerens garanti bibeholdes også når du bruker KODAKs miljø-toner og -blekk.


Spørsmål: Hvilke miljø-sertifiseringer har InkPros KODAK miljø-produkter?

Svar: KODAK miljø-produkter er produsert ifølge ISO 14001:2015’s miljøsertifisering. På samme måte er eskene til KODAK miljø-tonere framstilt av FSC.org (Forest Stewardship Council)-sertifisert materiale.


Spørsmål: Hvor produseres InkPros KODAK miljø-patroner?

Svar: De produseres i England, ifølge høye kvalitets- og ISO 14001:2015 miljø-standarder.


Spørsmål: Hvordan hjelper jeg, helt konkret, miljøet ved å kjøpe InkPros KODAK miljø-tonere?

Svar: For hver KODAK miljø-toner du kjøper hos oss, sparer du miljøet for 3,8 liter olje i produksjonen til fremstilling av en ny tonerkassett.


Spørsmål: Er miljø-produktene fra KODAK av dårligere kvalitet enn de originale produktene?

Svar: Nei, det er det ikke belegg for å si. KODAK er kjent som en av verdens førende produsenter innenfor billedframstilling.

Produksjonen foregår i England ifølge høye kvalitetsstandarder, for å sikre konsistente utskrifter av bilder. Dette inkluderer også utførlige chip-test, som sikrer den høyeste grad av printer-gjenkjennelse.